Træ

Vi producerer hovedsageligt træmøbler, hvorfor det er essentielt vigtigt for Modern Danish Furniture at anvende de bedste materialer til fabrikation af produkter i den bedste kvalitet. Vi anvender derfor altid nyt hårdttræ af hensyn til kvaliteten, hvilket er medvirkende til forbrugeren får en optimal oplevelse af slutproduktet. 

Vi vægter bæredygtighed højt og stiller derfor også høje krav til, at de savværker vi anvender, sørger for at forøge skovarealerne, i stedet for alene at reducere dem. En stor del af vores indkøbspris går således til genbeplantning af skov- og naturarealer i de lokalområder, hvorfra vi får vores råvarer.

 

Møbler fra Modern Danish Furniture fremstilles af forskellige træsorter og med den overfladebehandling du som kunde ønsker. Vi giver dig mulighed for at vælge, hvad der passer bedst ind i din smag. Alle overfladebehandlinger er dog teknisk ikke mulige på alle træsorter. 

 

Vores leverandører er underlagt FLEGT-certifikatets  bestemmelser, der sikre os at træet er fældet under bæredygtige forhold.

Læder

Modern Danish Furniture har fundet nogle af de bedste læderleverandører i verden og sammen med dem, har vi sat standarden for det læder som vi altid anvender – naturligvis af den bedste kvalitet.

Vi fokuserer på kvaliteten af det læder vi anvender men også på, hvordan hele forarbejdningsprocessen i produktionsfasen har været. Vi lægger høj vægt på, at vores læder kommer fra leverandører med ordentlige forhold.  

 

Alle vores lædertyper lever naturligvis op til gældende brandtestsstandarder.  

Tekstiler

Hos Modern Danish Furniture anvender vi tekstiler til et bredt udvalg af vores møbelsortiment. Vi har valgt at producere vores møbler i flere forskellige farver, dog kun af én type tekstil – den bedste, nemlig Hallingdal, der er designet af Nanna Ditzel i 1965.   

Vi arbejder således sammen med KVADRAT som er den førende virksomhed af kvalitetsmøbelstoffer.

 

Har du et særligt ønske, kan dine drømme naturligvis opfyldes efter nærmere aftale.

 

Alle vores tekstiler lever naturligvis op til gældende brandteststandarder.